Hakkımızda

hakkımızda

Biz Kimiz? (Hakkımızda)

Şirketimiz Bursa Konferans Koltuk 20 yıllık tecrübe ile konferans koltuğu , sinema koltuğu ve yedek parça aksamlarını üretmektedir.
Bursa Konferans Koltuk olarak her daim yenilikçi ve pozitif hizmet şirket parolamızdır. Ar – Ge ve tasarım olarak sürekli yenilik ve ekonomik fiyat lar oluşturmak şirket görevimizdir.

Satış öncesi , satış zamanı ve satış sonrası aynı değerleri korumak ve sürekli müşteri memnuniyeti şirket çizgimizdir.
Bursa Konferans Koltuk gerek konferans koltuk gerekse yedek parça grubumuz ile sektörde ciddi bir yer edinmiştir.

Konferans koltuğu üretmek ve yedek parça grubunu geliştirmek için öz sermayemiz ile kalıp , aparat , fikstür ve makine yatırımları yapmamız konferans koltuğu ve konferans koltuğu yedek parça sektörüne ciddi bir yön ve ivme kazandırmıştır.

Bünyemizde konferans koltuğu ve sinema koltuğu oturak ve sırt plastik kapakları ,yaylı mekanizma , yaysız mekanizma , kare mekanizma , küre plastik , plastik kolçak , sinema bardaklıklı kolçak , yazı tableti , plastik iç karkas , sırt ve oturak süngeri , hilton süngeri,form sandalye plastik kapakları , form sandalye süngeri , form kolçak , form yazı tablalı kolçak , antipanik mekanizma , konferans bardaklıklı kolçak , taban sacı ,yan çıta , monoblok kolçak , ofis koltuğu plastik kapakları, ofis koltuğu plastik kolçak , yazı tablası mekanizması ,konferans koltuğu oturak ve sırt süngeri , konferans koltuğu iç metal iskelet , konferans koltuğu profil metal ayak … üretimini yapabilen entegre bir fabrika ve tesisimiz vardır.

Yurt içi ve yurt dışı piyasanın gerekli ihtiyaçlarını ve isteklerini karşılamak için sürekli ar – ge , tasarım ,kalıp ve model çalışmaları yapılmaktadır.